Over ons

LA BELLE VITA

Il Tramezzino is gelegen op de Haarlemmerstraat 79, tussen Amsterdam Centrum en de Jordaan. Il Tramezzino behoort tot de eerste winkels in Nederland waar Tramezzini worden gemaakt. Tramezzino is de sandwich in het Italiaans, die wordt gemaakt van twee sneetjes zacht brood zonder korst met daartussen verschillende Italiaanse belegen, zoals Bresaola, Parmaham, Pastrami, Tonijn, Zalm, Makreel enzovoorts.

Deze prachtige broodjes liggen onder perfecte omstandigheden klaar op u te wachten. Daarbij wordt ook de oudste en beste Italiaanse koffie (Caffe Vergnano) geschonken en Italiaanse frisdranken.

TRAMEZZINO OP MAAT

Wij gaan tijdens de bereiding van onze gerechten zeer zorgvuldig om met uw voedselallergie of voedselintolerantie. Kruisbesmetting van allergenen is in onze keuken nooit volledig uit te sluiten. Wij verzoeken u bij het plaatsen van uw bestelling duidelijk uw allergieën of intoleranties kenbaar te maken!

ECHTE ITALIAANSE KOFFIE

Il Tramezzino is gelegen op de Haarlemmerstraat 79, tussen Amsterdam Centrum en de Jordaan. Il Tramezzino behoort tot de eerste winkels in Nederland waar Tramezzini worden gemaakt. Tramezzino is de sandwich in het italiaans, die wordt gemaakt van twee sneetjes zacht brood zonder korst met daartussen verschillende italiaanse belegen, zoals Bresaola, Parmaham, Pastrami, Tonijn, Zalm, Makreel enzovoorts.

Deze prachtige broodjes liggen onder perfecte omstandigheden klaar op u te wachten. Daarbij wordt ook de oudste en beste italiaanse koffie (Caffe Vergnano) geschonken en italiaanse frisdranken.

CATERING SERVICE

Wij leveren onze overheerlijke broodjes ‘The Italian Way’ samen met de dranken bij u thuis of op het bedrijf. Wanneer u op de dag zelf de bestelling wenst te ontvangen zijn we soms beperkt in het assortiment. Voor een bestelling boven de 100 euro is bezorging gratis in Amsterdam.

ONLINE BESTELLEN EN BEZORGEN

Wij proberen altijd uw bestelling zo snel mogelijk af te leveren. Op zon- en feestdagen kan dit vanwege drukte wat langer duren. Onze bezorgtijden zijn van 9.00 – 18.00 uur. Voor een bestelling boven de 100 euro is bezorging gratis in Amsterdam. Bestellingen onder de 100 euro dienen opgehaald te worden.

Gesloten wegens vakantie

Wegens vakantie zijn wij van vanaf 25 juli tot 4 augustus gesloten.